Zonneboilers & zonne-energie

Zonneboilers & zonne-energie

Zonneboilers

Een professionele zonneboiler installateur nodig gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers?

Net zoals bij het installeren van zonnepanelen en warmtepompen kiest Yenco bij het zonne-energiesysteem zonneboilers ook voor kwaliteit.

Met een zonneboiler kan u op een milieuvriendelijke en voordelige wijze sanitair warm water produceren door de opvang van gratis zonne-energie door zonnecollectoren. Om een goede en rendabele werking te verkrijgen geldt hier natuurlijk ook dat de plaatsing correct dient uitgevoerd te worden. Bij zonneboiler installateur Yenco bent u zeker aan het juiste adres!

Rendement zonneboiler

Het rendement van een zonneboilersysteem met een oppervlakte van slechts 4 tot 6 m² dekt op jaarbasis tot 60 % van warm waterbehoeften van een gemiddeld gezin.

Zonneboiler subsidies

Wanneer u uw zonneboiler laat plaatsen door een erkend aannemer komt u in aanmerking voor zeer aantrekkelijke premies en subsidies van de netbeheerder en de gemeente.

Deze premie bedraagt 550 euro per m² met een maximum 2750 euro en maximum 50% van de factuur.
Bron: www.vlaanderen.be

Zonne-energie

Het plaatsen van zonnepanelen blijft één van de populairste manieren om duurzame energie te produceren, zelf nu zonder subsidies. Zonnepanelen kopen? Overweegt u een zonnepaneel installatie op uw woning, kantoor, garage, schuur of in uw tuin? Neem dan geen overhaaste beslissingen en kies voor een geregistreerde aannemer zoals zonnepanelen installateur Yenco.

Hier kan u rekenen op een deskundige installatie van uw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen. Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.